Σελίδες

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

GM FOOD

                                Written by Arsinoy Skarlatou C4

Nowadays technology has evolved and scientists have discovered a new way of eating, based on GM food production. There are a number of people who agree with this and some do not.

In the first place, GM food technology can help fight world hunger.
For example, we can consume bigger qualities with less cost and time. In this way the prices are low and all the people can buy them.
Moreover this type of food is friendly for the environment. Because scientists are not using chemicals for insects, so the earth is not polluted. This food is durable.


 On the other hand GM food could cause health problems in our lives. For instance the mutation of the produce can get you sick and the effects will be seen in the future. Secondly, food production is an unhealthy way to grow crops and you don’t know what is going to happen in the future.

All in all, GM foods are consumed easier than farming products, but maybe they are unhealthy for us. I believe that if we produce them in a controlled way, there is no problem.

                 


Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα

                                                      Γράφει η Αρσινόη Σκαρλάτου Γ4



Σήμερα η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει έναν νέο τρόπο διατροφής, με βάση την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Υπάρχει ένας αριθμός ανθρώπων που συμφωνούν με αυτό και ορισμένοι δεν το κάνουν. Κατ 'αρχάς, η τεχνολογία των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πείνας στον κόσμο. Για παράδειγμα, μπορούμε να καταναλώνουμε μεγαλύτερες ιδιότητες με λιγότερο κόστος και το χρόνο. Με τον τρόπο αυτό οι τιμές είναι χαμηλές και όλοι οι άνθρωποι μπορούν να τα αγοράσουν. Επιπλέον αυτό το είδος της τροφής είναι φιλικό για το περιβάλλον. Επειδή οι επιστήμονες δεν χρησιμοποιούν χημικές ουσίες για τα έντομα, έτσι ώστε η γη δεν είναι μολυσμένο. Αυτή η τροφή είναι ανθεκτικό.     
 Από την άλλη πλευρά, τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα υγείας στη ζωή μας. Για παράδειγμα, η μετάλλαξη του προϊόντος μπορεί να σας πάρει αναρρωτική και τα αποτελέσματα θα φανεί στο μέλλον. Δεύτερον, η παραγωγή τροφίμων είναι ένα ανθυγιεινό τρόπο για να καλλιεργούν και δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.    Συνολικά, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα καταναλώνονται πιο εύκολα από ότι αγροτικών προϊόντων, αλλά ίσως είναι ανθυγιεινό για εμάς. Πιστεύω ότι αν τα παράγουν κατά ελεγχόμενο τρόπο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα